domingo, 8 de marzo de 2015

Muere el primer alcalde de Son Servera Barrachina

Benvolguts regidors de l’actual Ajuntament de Son Servera.

Fins on arribarà la vostra indiferència, que és indecència. Fa pocs dies ens va deixar un gran amic, una bellíssima persona i una persona que va fer de la cosa pública, amb el suport de la seva esposa Antònia, a la qual va servir amb devoció i vocació de servei, la seva passió i vida.
Una persona que ha aconseguit l’acta de regidor cinc vegades i tres d’elles ha arribat a ocupar la màxima representació política com a batle de l’Ajuntament de Son Servera no es mereix que no se li hagi reconegut la seva contribució al desenvolupament econòmic, polític i social del municipi de Son Servera? Penseu que n’hi ha de polítics encara actius a l’Ajuntament que li deuen a ell la confiança dipositada la primera vegada que aconseguiren l’acta de regidor /?/.
Jo el coneixia bé. Jo vaig esser regidor de l’Ajuntament de Son Servera amb ell, encara que fos a l’pposició, on hi vaig estar amb molt d’orgull. Jo puc dir que el coneixia bé perquè tenia tan assolit el rol de polític que s’ho creia i moltes vegades el seu talant i maneres de fer les coses m’han servit d’autèntica inspiració.

Per què no s’han decretat dos o tres dies de dol oficial amb les banderes a mitja alçada? Per què l’actual Ajuntament de Son Servera, govern i oposició, no han emès cap comunicat conjunt o per separat, reconeixent la seva aportació i vàlua al municipi de Son Servera? Per què no es va intentar protocol·litzar una mica el seu funeral on s’organitzés, per exemple, l’assistència dels qui han estat batles i regidors com ell i, fins i tot potser, l’assistència del mateix president Bauçà o l’amo Biel Canyelles i asseguts tots a les bancades davanteres?Això només passa aquí, a Son Servera, l’Ajuntament més endeutat i més indiferent.

A nosaltres, els ciutadans que anem a peu, només ens queda una: participar votant o presentar-s’hi a les properes eleccions de maig per tal d’evitar repetir aquests representants.
Al cel sia, i salut i vida i molts d’anys per la seva esposa Antònia i familiars.
Luís S. Mellado Clowes

No hay comentarios: